Fundație, grinzi si placi structurale

Fundația și structura reprezintă coloana vertebrală a oricărei construcții, la randul lor acestea sunt compuse din elemente distincte printre care grinzi, căpriori și  plăci structurale.

Ca să obți structuri performante, cu deschideri mari, fără stâlpi intermediari sau podele care flambează și scârțâie, îți trebuie produse inginerizate pentru fundația și structura locuinței, din materiale 100% ecologice.

Alege materiale inteligente și te bucuri de sustenabilitate și confort la prețuri accesibile!

 

Grinzi de tip I Joist pentru construcții

Grinzi de tip I Joist

De la 45 RON/ml.

Producator de Grinzi I Joist, bicomponente în formă de I, cu două zone distincte. Se construiesc în fabrică și pot avea dimensiuni standard sau customizate în funcție de specificațiile tehnice ale fiecărui proiectul. 

Pret de la 45 RON / ml grinda de 45 x 45 x H200 mm

LIVRARE in 30 de zile 

Vezi sectiunea PREȚURI.

De la 45 RON / ml

Grinzi de tip I Joist pentru construcții

Elemente pentru reducerea puntilor termice, in structurile de beton si metal. 

Solicita oferta

Accentul se pune pe creșterea eficienței energetice, care se realizează prin reducerea punților termice. Accentul se pune, de asemenea, pe izolarea fonică eficientă pentru o mai mare bunăstare și, desigur, armătura inovatoare care deschide o mai mare libertate de proiectare în primul rând.

Vezi sectiunea PREȚURI.

Solicia oferta

Grinzi de tip I Joist pentru construcții

Placi structurale din MgO – oxid de magneziu

De la 35 RON / m2

Placa clasică de magneziu este un panou sandwich format dintr-un miez din perlit praf înconjurat pe ambele părți cu o plasă din fibră de sticlă și un strat de magneziu MgO sau magneziu-ciment, adesea armat (dispersat) cu fibră de celuloză. Dinensiuni 1220 x 2440 x 6, 9,, 12, 15, 18, 20 mm

Pret de referinta 1220 x2440 x 6 mm , 35 RON / m2

Vezi sectiunea PREȚURI.

De la 35 RON / m2

Grinzi de tip I Joist pentru construcții

Placi multistrat de izolatie cu finisaj 

De la 35 RON / m2

Placile din fibre de lemn cu lâna, îmbinat cu liant de ciment, au o tradiție foarte îndelungată și sunt  de asemenea, considerat astăzi ca un material izolant foarte bun și fiabil. Materialul de izolatie poate sa fie din polistiren, vata bazaltica sau NEOPOR. Dinensiuni 600 x 2000 x 25, 50, 75, 100, 125, 150  mm

Vezi sectiunea PREȚURI.

Solicita oferta

Grinzi de tip I Joist pentru construcții

Suruburi pentru fundatii fara beton.

De la 45 RON/ml.

Fundația pe șuruburi de împământare este o soluție excelentă pentru construcții joase. Datorită versatilității, ușurinței de instalare și capacității de a rezolva problemele de topografie și sol, șuruburile la sol sunt utilizate din ce în ce mai mult pentru instalarea fundațiilor pentru casele din panouri SIP, casele cu cadru din lemn și metal, precum și pentru casele din beton celular, casele din grădină , saune, case de baie, porți și structuri hidraulice.i

Vezi sectiunea PREȚURI.

Solicita oferta.

Plăci din sticlă 100% reciclată pentru construcții - AGlass

Plăci din STICLĂ CELULARĂ

111 RON / m2

Plăcile din sticlă celulară sunt o izolație termică fabricată din 100% sticlă reciclată. Plăcile au proprietăți excelente și adresabilitate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru fundație și structura locuinței, a garajelor, piscinelor și altor construcții. Dimensiuni plăci – 600 x 800 x 40, 60,  mm, densitate 140 kg/m3.  coef de transfer termic 0,06 W/mK.

Vezi sectiunea PREȚURI.

De la 111 RON/ m2