Fundație și Structură

Fundația și structura reprezintă coloana vertebrală a oricărei construcții, la randul lor acestea sunt compuse din elemente distincte printre care grinzi, căpriori și  plăci structurale.

Ca să obți structuri performante, cu deschideri mari, fără stâlpi intermediari sau podele care flambează și scârțâie, îți trebuie produse inginerizate pentru fundația și structura locuinței, din materiale 100% ecologice.

Alege materiale inteligente și te bucuri de sustenabilitate și confort la prețuri accesibile!

 

Sticlă 100% reciclată și expandată pentru construcții

Granule de STICLĂ CELULARĂ

De la 250 RON/m3

Granulele de sticlă celulară sunt o izolație termică fabricată din 100% sticlă reciclată. Granulele au proprietăți excelente și adresabilitate pentru o gamă largă de aplicații precum consolidarea fundației. Comercializăm mai multe tipuri  de granulații și dimensiuni de plăci din spumă de sticlă celulară.

Vezi sectiunea PRETURI.

De la 250 RON / m3

Plăci din sticlă 100% reciclată pentru construcții - AGlass

Plăci din STICLĂ CELULARĂ

111 RON / m2

Plăcile din sticlă celulară sunt o izolație termică fabricată din 100% sticlă reciclată. Plăcile au proprietăți excelente și adresabilitate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru fundație și structura locuinței, a garajelor, piscinelor și altor construcții. Dimensiuni plăci – 600 x 800 x 40, 60,  mm, densitate 140 kg/m3.  coef de transfer termic 0,06 W/mK.

Vezi sectiunea PREȚURI.

De la 111 RON/ m2

Grinzi de tip I Joist pentru construcții

Grinzi de tip I Joist

De la 45 RON/ml.

Grinzi bicomponente în formă de I, cu două zone distincte. Se construiesc în fabrică și pot avea dimensiuni standard sau customizate în funcție de specificațiile tehnice ale fiecărui proiectul.

Vezi sectiunea PREȚURI.

De la 45 RON / ml