Fiecare placare inlocuieste placarea de tip OSB+polistiren la exterior si OSB+gips carton la interior. Se finiseaza in functie de zona de instalare: primer si vopsea de exterior sau primer si lavabila la interior. Se elimina complet placarea cu polistiren/exterior sau gips carton/interior. Se reazlizeaza economii importante, manopere reduse semnificativ.

Cele mai importante caracteristici  ale placilor de MgO: rol structural si  clasa de ingnifugare remarcabila A 1-s1d0.

Te invitam sa vezi si standardele din industrie, pe site-ul Asociatiei Producatorilor de Placi de Oxid de Magneziu  https://www.magnesiumoxidecementassociation.org

Dimensiuni 1200 x  2440 x 6, 9, 12, 15, 18, 20. ρ=850 -1400 kg.m3,  λ=0, 06 W/mK, clasa A1-s1d0 de rezistenta la foc. Un produs extrem de interesant cu o adresabilitate extrem de mare. Sunt alcatuite din oxid de magneziu, clorura de magneziu, perlita si sunt ranforsate pe ambele parti cu fibra de sticla.  Sunt placi universale cu urmatoarele caracteristici: antialergice, antifungi, rezistente la apa , rezistente la foc, extrem de durabile, flexibile si de usoare.

Placile din MgO sunt pretabile  pentru cofrare zona fundatie, pereti interiori, exteriori, placare acoperis, compartimentari, tavane si placare peste capriori sau peste acoperisuri plane.

Ulterior se pot aplica la cald membrane bituminoase peste ele, sau se poate monta folie, riglele de lemn si invelitoarea.

Inlocuiesc toate tipurile de placare de tipul placarilor cu osb, gips carton, placi fibrolemnoase. Ulterior se  finiseaza ca si placile de gips carton. Au rol structural, fiind pretabile pentru toate tipurile de structuri de tip framing.

Pentru imbinarea placilor , se folosesc doar adezivi pe baza de oxid de magneziu FARA benzi de imbinare.  Suporta prindere mecanica, se pot folosi suruburi sau  cuie aplicate cu pistolul pneumatic. Ni se ofera o alternativa incontestabila la placarile cu osb, un produs multizonal, daca vreti, cu clasa de ignifugare A1-s1d0 la standarde excelente.

Se situeaza ca si nivel de cost, peste OSB, dar sub osb+gips carton, sau sub nivelul de cost al  placilor de fibrociment.

Au rol structural fiind extrem de utilizate in constructii de tip framing, lemn sau metal , acoperisuri si zona fundatie ca si cofraj pierdut.

 

Poate fi lasata nefinisata la interior pentru zone de tip depozitare, garaje, hale, spatii comerciale, sau unde se doreste un design de tip industrial.

Granule de sticlă celulară, 100% din sticlă recicaltă - iMaterial
Granule din sticlă celulară pentru izolarea termică a locuinței
Fundație sală de sport din granule de sticlă reciclată
Compactare granule de sticlă celulară pentru construcții

Documentație

Agrement tehnic testare la foc
download

Documentație

Cataloage si certificaridownload