Documentatie

Cataloage si certificaridownload

 Produs in Cehia , este un produs incontestabil  in domeniul reciclarii sticlei.

Structura internă a granulelor de sticla expandata  este formată din mici celule de sticlă închise care se țin ferm împreună. Datorită acestor spații mici închise, sticla previne perfect permeabilitatea aerului rece sau cald din împrejurimi, care ar putea afecta negativ temperatura spațiilor izolate. Datorită spațiilor închise deja menționate în interiorul structurii din granule de sticla expandata absorbția internă nu este posibila, deci nu poate apărea înghețarea.

Coeficient de transfer termic remarcabil 0,06 W/mK, greutate 145- 160 kg/m2.


 

 

Placi din granule de sticla  expandata.

O alta  modalitate de folosire a acestui material remarcabil, sunt placile din  granule de sticla expandata.

Dimensiuni de 600 x 800 x 40, 60, 80, 100, 120 mm, coeficient de transfer termic 0,06 W/mK, densitate 145-160 kg/m3, clasa de combustie A1.

Excelente din  punctul de vedere al adresabilitatii.  Izoleaza toate tipurile de suprafete, fundatii, acoperisuri plane, circulabile, socluri de cladiri.

 

 Principalele domenii de utilizate.

1. Material izolator rezistent la presiune si incarcaturi mari. Datorita acestor proprietati este unul din matrialele preferate din indutia de constructie a  tancurilor de depozitare

2. Material izolator rezistent la foc si la fum.  Structura de tip celula inchisa, previne absorbtia materialelor  combustibile, si implicit elimina riscul auto-aprinderii.

3. Material izolator rezistent la coroziune. Fiind waterproof   nu permite absorbtia de apa si implicit nu ajuta la formarea coroziunii  pe suprafata pe care o protejeaza.

4. Material izolator rezistent la apa si umiditate. Datorita impenetrabilitatii la vaporii de apa, este un strat perfect pentru izolarea suprafetelor expuse la umiditate.

5. Material izolator rezistent la temperaturi extreme. Limiteaza la maxim transferul termic , datorita proprietatilor fizico-chimice.

 

 

 

 

 

 

Documentatie

Cataloage si certificaridownload