Plăci din sticlă expandată produse în Cehia de REFAGLASS, leader în domeniul reciclării sticlei

Plăci din sticlă expandată cu structura internă formată din mici celule de sticlă închise care se țin ferm împreună. Datorită acestor spații mici închise, sticla previne perfect permeabilitatea aerului rece sau cald din împrejurimi, care ar putea afecta negativ temperatura spațiilor izolate. Datorită spațiilor închise deja menționate în interiorul structurii absorbția internă nu este posibila, deci nu poate apărea înghețarea.

Principalele domenii de utilizare:

 

I. Plăcile din sticlă expandată sunt rezistente la presiune și încărcături mari. Datorită acestor proprietăți, plăcile din sticlă sunt unul din materialele preferate în industria de construcție a  tancurilor de depozitare

II. Material izolator rezistent la foc și la fum. Structura sticlei previne absorbția materialelor combustibile, și implicit elimină riscul auto-aprinderii.

III. Material izolator rezistent la apă și umiditate. Datorită impermeabilității materialului, este un strat perfect pentru izolarea suprafețelor expuse la umiditate.

IV. Material izolator rezistent la coroziune. Fiind rezistent la apă, materialul nu permite absorbția apei și implicit previne formarea coroziunii  pe suprafața pe care o protejează.

V. Material izolator rezistent la temperaturi extreme. Limitează la maxim transferul termic , datorită proprietăților fizico-chimice.

Caracteristici:

 

Dimensiuni de 600 x 800 x 40, 60, 80, 100, 120 mm, coeficient de transfer termic remarcabil 0,06 W/mK, greutate 145- 160 kg/m2, densitate 145-160 kg/m3, clasa de combustie A1.

Excelente din  punctul de vedere al adresabilității.  Izolează toate tipurile de suprafețe, fundații, acoperișuri plane, circulabile, socluri de cladiri.

plăci din sticlă expandată
plăci din sticlă expandată și reciclată
placi din sticla expandata si reciclata

Produse similare:

Granule din sticlă expandată:

Materialul din care sunt fabricate plăcile din sticlă expandată se poate folosi și sub formă de granule din sticlă.

Oferim 4 tipuri de granulații:

0-63mm – cea mai bună izolatoare temica,  este necesar un strat de min 15 cm pentru a avea efectul de izolație scontat. Pentru toate tipurile de fundații;

16-32mm – ideală în cazul izolării acoperișurilor, este suficient un strat de 10 cm grosime;

4-16 mm – ideală pentru beton aerat;

0-4 mm – ideală  umplutură;

Galerie foto aplicabilității plăci din sticlă 100% reciclată

Documentație

Cataloage si certificaridownload