.  Placile din mutifibre de paie sunt intradevar un produs ecologic  revolutionar.

Obtinute din tocarea paielor si conglomerarea produsului in placi de dimensiuni apreciabile, potrivite pentru toate tipurile de placari: pereti interiori, exteriori, termosistem exterior, placare peste capriori, izolatii si compartimentari interioare.

 

Dimensiuni 800 x 1200 x 40,60,80,120 mm finisaj tip NUT SI FEDER. Coeficient de transfer termic 0,048 W/mK , densitate 180-240 kg / m3.

Inlocuiesc cu succes placarile exterioare de tipul OSB+polistiren sau OSB+vata bazaltica. Datorita sistemului NUT SI FEDER de pe cele 4 laturi, se instaleaza foarte usor , fara pierderi de material.  In cazul placarilor interioare inlocuiesc izolatia interioara executata din polistiren, vata minerala sau vata bazaltica, din spatele placilor de gips carton sau din zona intre capriori.

Nivel de cost mai mic decat placarile traditionale OSB+vata minerala / vata bazaltica. Produs ecologic si sustenabil. Creează structuri respirabile, permeabile la vapori, bune acumulatoare de caldura, actionand ca un tampon termic. Asigura un microclimat interior extrem de sanatos, nu acumuleaza mucegai, igrasie etc  Imbinarile nut si feder elimina complet puntile termice. La interior se pot gletui direct. Suporta prindere mecanica , se tencuiesc direct. Ideale pentru case pasive si case extrem de  performante termic si fonic. Reduc cu pana la  40%  costurile lunare de incalzire /racire ale casei

 

Documentatie

Cataloage si certificaridownload

download