Placă de izolație flexibilă din cânepă  este o placă de izolație flexibilă pentru pereți, tavane, acoperișuri. Beneficiile  speciale sunt protecția excelentă împotriva căldurii, căldurii și zgomotului.

In aceeasi categorie a saltelelor flexibile de izolatie intra si saltelele de celuloza, bumbac si lana, aflate in oferta noastra.

Materia primă pentru acest material permanent este cânepa, o plantă anuală cu creștere rapidă. Este format din cânepă, fibră de liant și sare, care îmbunătățește rezistența la foc a materialului. Prin urmare, acest material izolant de înaltă calitate nu conține aditivi dăunători.

La nivel european exista si o puternica asociatie ESBA care grupeaza majoritatea jucatorilor din industria cosntructiilor din paie, si mai ales grupeaza realizarile din acest tip de material.

Intrati pe link pentru a vedea ce frumos, modern si trainic se construieste din Suedia pana in Franta. Intrati pe link pentru a scapa de eventualele prejudecati si pentru a privi paiele , sau structurile legnocelulozice daca vreti o formulare mai stiintifica, cu foarte multa incredere. https://strawbuilding.eu/

Dimensiuni 1200 x 800 x 40, 60, 80, 100 ,120, 140, 160  mm , densitate 30 kg/m3 coeficient de transfer de caldura 0,040 W/mK. practic o gama impresionanta de grosimi ale materialului, pretabila pentru case performante termic, case pasive. Un alt avantaj al materialului este deschiderea prin difuzie. ceea ce se traduce prin neacumularea de umiditate si implicit formarea de igrasie si mucegai.

 

Cei care sunt practic implicati in instalarea acestui tip de material pot aprecia fezabilitatea ușoară a materialului.

Plăcile de izolare pot fi tăiate cu ajutorul unui cuțit special cu o margine zimțată. Se instaleaza intre capriori sau intre stalpii peretilor.

Vrei să dormi liniștit chiar și vara? Atunci salteaua flexibila de canepa este materialul potrivit pentru casa ta. În sezonul cald, căldura se acumulează în izolație și este eliberată treptat în spațiu. Cu cât materialul este mai greu, cu atât se poate acumula mai multă căldură. Cu o densitate de 35 kg / m3, plăcile noastre izolatoare de cânepă sunt aproximativ de două ori mai grele decât polistirenul expandat. Datorită acestui fapt, evitați, de exemplu, supraîncălzirea spațiului de sub acoperiș.

Documentatie

Cataloage si certificaridownload

download