Documentatie

Cataloage si certificaridownload


Placă rigide de izolație din cânepă  este o placă de izolație rigida  pentru pereți, tavane și acoperișuri. Beneficii speciale sunt protecția excelentă împotriva variatiilor de temperatura și a zgomotului.

Materia primă pentru acest material permanent este cânepa, o plantă anuală cu creștere rapidă.

Excelenta materie prima pentru domeniul constructiilor, din ea se fabrica puzderia de canepa, caramizile de canepa, saltelele de canepa si placile rigide din canepa. Este alcatuit din cânepă, fibră de liant și sare, care îmbunătățește rezistența la foc a materialului. Prin urmare, acest material izolant de înaltă calitate nu conține aditivi dăunători.

Dimesniuni 1200 x 800 x 40, 60, 80, 100 ,120, 140, 160  mm , densitate 100 kg/m3 coef dr transfer de caldura 0,040 W/mK.

Un alt avantaj al materialului este deschiderea prin difuzie. Material respirabil, faca acumulari de umiditate si implict fara formarea de igrasie si mucegai. 

Lasă pereții să respire ca al doilea strat al unei case. Procesare ușoară si facila. Cei care instaleaza pot stabili si pot aprecia fezabilitatea ușoară a materialului. Plăcile de izolare pot fi tăiate cu ajutorul unui cuțit special cu o margine zimțată.

Protecție împotriva căldurii si frigul;ui. Vrei să dormi liniștit chiar și vara? Atunci salteaua flexibila de canepa este materialul potrivit pentru casa ta.

În sezonul cald, căldura se acumulează în izolație și este eliberată treptat în spațiu.

Cu cât materialul este mai greu, cu atât se poate acumula mai multă căldură. Cu o densitate de 35 kg / m3, plăcile noastre izolatoare de cânepă sunt aproximativ de două ori mai grele decât polistirenul expandat. Datorită acestui fapt, evitați, de exemplu, supraîncălzirea spațiului de sub acoperiș.

Documentatie

Cataloage si certificaridownload