Documentatie

Cataloage si certificaridownload

 

Cu acest tip de produs din paie, intram in zona produselor ecologice, sustenabile si performante. produs in Polonia de producatorul VestaEco.

Este un exemplu concludent de inginerizare a porduselor ecologice, care ne ajuta sa obtinem produse performante.

 La nivel european exista si o puternica asociatie ESBA care grupeaza majoritatea jucatorilor din industria cosntructiilor de paie, si mai ales grupeaza realizarile din acest tip de material. Intrati pe link pentru a vedea ce frumos, modern si trainic se construieste din Suedia pana in Franta. Intrati pe link pentru a scapa de eventualele prejudecati si pentru a privii paiele , sau structurile legnocelulozice daca vreti o formulare mai stiintifica, cu foarte multa incredere. https://strawbuilding.eu/

 

 In cadrul prezentarii acestuo produs, la sectiune filemde instalare v-am pregatit 4 filme de instalare si testare la foc, ca sa va dam si dimesiunea tehnica a materialelor din placi de microfibre paie. Iti oferim in premiera in Romania, o gama uluitoare de produse din paie, cu adresabilitate de la structura la acoperis, care te ajuta sa construiesti inteligent. Te invit sa proiectezi si sa construiesti fara osb, polistiren, vata mierala sau bazaltica si fara gips carton. Iti oferim o varianta sigura si accesibila.

Nu in ultimul rand folosirea paielor, salveaza una dintre cele mai frumoase avutii ale omenirii, padurea.

Placile din mutifibre de paie sunt intradevar un produs ecologic  revolutionar.

Obtinute din tocarea paielor si conglomerarea produsului in placi de dimensiuni apreciabile, potrivite pentru toate tipurile de placari: pereti interiori, exteriori, termosistem exterior, placare peste capriori, izolatii si compartimentari interioare.

 

Dimensiuni 600 x 2400 x 40,60,80,120 mm finisaj tip NUT SI FEDER pe cele 4 laturi. Coef de transfer termic 0,048 W/mK , densitate 180-240 kg / m3. Comparativ coeficientul de transfer termic al vatei bazaltice este de 0,038 – 0,042 W/mK.

Inlocuiesc cu succes placarile exterioare din zona acoperisului / zona de astereala.

Sunt un produs net superior OSB ului sau lemnului care se folosesc la placarea peste capriori. Pierderi zero, datorate faptului ca se imbina NUT si FEDER pe toate cele 4 laturi. Imbinarea verticala dintre placi nu trebuie sa se faca pe axa capriorului. Se poate face in lateralul capriorului, imbinarea NUT si FEDER rigidizand placarea.

Se poate pasi peste ele, si se debiteaza cu scule obismuite: fierastrau circular de mana, etc.

Nivel de cost mai mic decat placarile traditionale OSB+vata minerala / vata bazaltica. Produs ecologic si sustenabil. Creează structuri respirabile, permeabile la vapori, bune acumulatoare de caldura, actionand ca un tampon termic.

Asigura un microclimat interior extrem de sanatos, nu acumuleaza mucegai, igrasie etc  Imbinarile nut si feder elimina complet puntile termice.

 

Varianta ideala pentru placarea peste capriori – cu o singura placare se inlocuieste dubla placare de OSB+polistiren sau OSB+vata minerala/bazaltica. Suporta prindere mecanica .Ideale pentru case pasive si case extrem de  performante termic si fonic Reduc cu pana la  40%  costurile lunare de incalzire /racire a casei

Documentatie

Cataloage si certificaridownload

Documentatie