Documentatie

Cataloage si certificaridownload

Obtinute din amestecarea fibrelor de lemn, fibrelor de lana si ciment tip Portland

Fiecare placare echivaleaza cu  4 placari SUCCESIVE cu materiale traditionale: structural, izolatie termica, izolatie fonica si placare finisaj

Dimensiuni de 2400 x 600 x  25, 50, 75, 100 mm, sunt usor de manipulat si instalat  ρ =260-460 kg /m3,  λ = 0,66 W/mK.

Sunt grupate in trei game distincte: PANOURI STRUCTURALE  de constructie, PANOURI ACUSTICE  si PANOURI DECORATIVE. Toate cele trEI grupe de produse sunt pretabile  pentru pereti interiori, exteriori, placare acoperis, compartimentari si tavane.

PANOURI DE CONSTRUCTIE cu dimensiuni de 2400 x 600 x 25,50,75,100 

Au rol structural fiind extrem de utilizate in constructii de tip framing, lemn sau metal , acoperisuri si zona fundatie ca si cofraj pierdut. Pe zona interioara a acoperisului pot fi lasate nefinisate avand rol decorativ.

Practic cu o singura placare inlocuim …….patru placari succesive: placare structurala, izolatie termica si fonica, finisaj si decoratiune interioara. Toate acestea la pretul, manopera si materialele auxiliare aferente unei singure placari.

 

In cazul placarilor la exterior, inlocuieste termosistemul exterior, iar la interior pot fi lasate aparent, sau se pot monta pe ele panouri de finisaj.  Inlocuiesc placarea dubla OSB+vata minerala/bazaltica/polistiren , in cadrul termosistemelor traditionale.

Poate fi lasata nefinisata la interior pentru zone de tip depozitare, garaje, hale, spatii comerciale, sau unde se doreste un design de tip industrial.

La interior inlocuiesc placarea dubla de tipul gips carton  + vata minerala/vata bazaltica/polistiren. Se pot lasa nefinisate, ceea ce confera avantaje incontestabile la montaj: o singura manopera pentru trei faze structura/izolatie/finisaj, materiale auxiliare reduse, costuri scazute. Suporta orice tip de prindere : mecanica, lipire, aparenta etc.

PANOURI ACUSTICE 2400 x 600 // 1200 x 600 // / 600 x 600 mm, cu grosimi de 15, 25, 35 mm.

Acelasi rationament ca si in cazul panourilor structurale. Cu un singur tip de panou revolutionar, obtinem placare , izolatie termica si fonica, decoratiune interioara fara finisaj suplimentar.

Panourile acustice sunt utilizate frecvent in cladiri publice si rezidentiale pentru izolatie fonica si design interior.

Sunt recomandate si orice tip de placare cat si pentru tavane suspendate.

PANOURI DECORATIVE. Sunt sub forma de placi de diferite  dimensiuni 290 x 290 x 25 mm, 590 x 590 x 25 mm etc, in diverse culori sau pot vopsi ulterior.

Sunt potrivite pentru  toate tipurile de placari: pereti interiori, exteriori, tavane sustendate. Nu au nevoie de protectie suplimentara. Se pot vopsi, inainte sau dupa montaj. Asigura si o izolatie suplimentara.

Documentatie

Cataloage si certificaridownload