Documentatie

Cataloage si certificaridownload

Cu acest tip de produs din paie, intram in zona produselor ecologice, sustenabile si performante.  La nivel european exista si o puternica asociatie ESBA care grupeaza majoritatea jucatorilor din industria cosntructiilor de paie, si mai ales grupeaza realizarile din acest tip de material.

Intrati pe link pentru a vedea ce frumos, modern si trainic se construieste din Suedia pana in Franta. Intrati pe link pentru a scapa de eventualele prejudecati si pentru a privii paiele , sau structurile legnocelulozice daca vreti o formulare mai stiintifica, cu foarte multa incredere. https://strawbuilding.eu/

Si noi v-am pregatit 4 filme de instalare si testare la foc, o gama intreaga de certificari si documentatie, ca sa va dam si dimesiunea tehnica a materialelor din placi de microfibre paie, nu doar o descriere.

Iti oferim in premiera in Romania, o gama uluitoare de produse din paie, cu adresabilitate de la structura la acoperis, care te ajuta sa construiesti inteligent.

Te invit sa proiectezi si sa construiesti fara osb, polistiren, vata mierala sau bazaltica si fara gips carton. Iti oferim o varianta sigura si accesibila. Nu in ultimul rand folosirea paielor, salveaza una dintre cele mai frumoase avutii ale omenirii, padurea. Obtinute din tocarea paielor si conglomerarea produsului in placi de dimensiuni apreciabile 800 x 1200 x 30 mm, cu NUT si FEDER,  potrivite pentru toate tipurile de placari: pereti interiori, exteriori, termosistem exterior, placare peste capriori, izolatii si compartimentari interioare.

 

Coeficient de transfer termic 0,048 W/mK , densitate 180-240 kg / m3 Inlocuiesc cu succes  placarile interioare inlocuiesc izolatia interioara executata din polistiren, vata minerala,vata bazaltica.

Acest produs este unul mutifunctional.Nu are o adresabilitate punctuala, cun sunt placile de tip ROOF gandite special pentru acoperis. Il putem folosi absolut in orice zona a casei. Izolatie termica si fonica de exceptie pentru podele, acoperis, in spatele placarilor cu rol de finisaj.

 

O utilizare frecventa este cea de placare pentru tipul de suprafete curbe, pereti sau zone acopersi. De asemenea zona de podea poate fi izolata excelent cu placile din microfibre. Foarte bun strat suport pentru elementele de parchet.

Produs ecologic si sustenabil. Creează structuri respirabile, permeabile la vapori, bune acumulatoare de caldura, actionand ca un tampon termic.

Asigura un microclimat interior extrem de sanatos, nu acumuleaza mucegai, igrasie etc. La interior se pot gletuii direct. Suporta prindere mecanica , se tencuiesc direct I deale pentru case pasive si case extrem de  performante termic si fonic Reduc cu pana la  40%  costurile lunare de incalzire /racire a casei

 

Documentatie

Cataloage si certificaridownload