Panourile din lut sunt prefabricate din lut, nisip si pleva de paie, si ranforsate cu doua plase din panza de fibra de sticla sau iuta. Dimensiunile sunt cele mentionate anterior, si anume 100 x 625 x 16 mm, iar coeficientul de transfer termic este de 0,08 W/mK.

Aspect deloc de neglijat, tanand cont de coeficientul de transfer termic al gips cartonului care ste de 0,230 W/mK.

Pastrand proportiile, din punct de vedere temic, panourile din lut sunt de trei ori mai performate termic.  Panourile de lut prefabricate Santerra, sunt o alternativa naturala la sistemele de giops carton utilizate in mod obisnuit. Aceasta gama de produse deschide noi posibilitati in util;izarea materialelor naturale in constructii. Procesul de prefabricare permite arhitectilor , proiectantilor si constructorilor sa abordeze si sa experimenteze noi teme.

Pretabile pentru orice zona cu adresabilitate de finisaj: pereti interiori, tavane, zone mansarda. Suporta orice tip de prindere, inclusiv cea mecanica. Ulterior se pot tencui si finisa ca si structurile de tip gips carton.

Sunt structuri respirabile care nu permit formarea de mucegai. |Sunt pretabile atat pentru structuri de tip framing cat si pentru placarea peretilor din elemente de zidarie.

Se pot prelucra cu unelte de mana, direct pe santier, la dimensiunile dorite. Se pot finisa cu tencuieli si vopseluri pe baza de lut, afalate tot in oferta noastra.

 

 

 

Documentatie

Cataloage si certificaridownload