Documentatie

Cataloage si certificaridownload

Placile din MULTIFIBRE LEMN tip WALL  de lemn sunt produse in Polonia in fabrica Fibris , de peste 40 de ani.

Firma de traditie cu produse remarcabile. Au un nivel de cost mai mic decat produsele similare fabricate in Germania, care este pricipalul producaor din placi si panouri din MULTIFIBRE LEMN.

 

 

Dimensiuni 600 x 1200 x 20, 40, 60, 80, 100, 120 mm in varianata   tip NUT SI FEDER.  Coeficient de transfer termic 0,039 W/mK , densitate 280 kg / m3. Practic cu un coeficient similar cu al vatei bazaltice, dar cu densitate net superioara si aditional avantajul incontestabil al imbinarii de tip nut si feder. Suporta prindere mecanica. Produs ideal in cazul structurilor de tip framing: case de lemn si case de metal.

 

Inlocuiesc cu succes placarile exterioare de tipul OSB+polistiren sau OSB+vata bazaltica. Datorita sistemului NUT SI FEDER de pe cele 4 laturi, se instaleaza foarte usor , fara pierderi de material. 

In cazul placarilor interioare inlocuiesc izolatia interioara executata din polistiren, vata minerala sau vata bazaltica, din spatele placilor de gips carton sau din zona intre capriori. Fac parte din categoria PREMIUM a termosistemelor.

Nivel de cost mai mic decat placarile traditionale OSB+vata minerala / vata bazaltica, la acelasi tip de anvelopare premium. Produs ecologic si sustenabil. Creează structuri respirabile, permeabile la vapori, bune acumulatoare de caldura, actionand ca un tampon termic.

 

Asigura un microclimat interior extrem de sanatos, nu acumuleaza mucegai, igrasie etc. Imbinarile nut si feder elimina complet puntile termice.

 

La interior se pot gletui direct. Suporta prindere mecanica , se tencuiesc direct impreuna cu plasa de tip fibra de sticla.

In sectiunea  ACOPERIS o sa gasiti si varianta de  placi  tip FIBRO NATUR WR, pentru placarea peste capriori cu dimensiunile de 2400 x 580 x 18, 22, 35,52,60 mm. Ideale pentru case pasive si case extrem de  performante termic si fonic. Reduc cu pana la  40%  costurile lunare de incalzire /racire ale casei

 

 

 

Documentatie

Cataloage si certificaridownload