Documentație

Cataloage si certificaridownload

Placile bio sunt o alternativa complet ecologica, al placilor de tip OSB, MDF.

O placă din paie / resturi de lemn este un material de clasă P4 fabricat din fluxuri reziduale din agricultură. 95% constă din paie de grâu și lemn uzat (lemn de plop) legat cu un lipici non-toxic, inofensiv (MDI). Alternativa durabilă și circulară la panourile tradiționale din lemn, cum ar fi PAL, OSB și MDF și FSC.

O placă bio este o „placă agrifibră” lipsită de lianți care conțin formaldehidă folosită în mod obișnuit și, prin urmare, o alternativă sănătoasă și ecologică (E0). În timpul aplicării și pe durata de viață a panoului, nu se eliberează formaldehidă sau alte substanțe toxice în mediul de viață și de lucru.

Datorită suprafeței puternice și netede, plăcile bio Greenfield sunt foarte potrivite pentru tăierea mecanică și manuală, frezarea, găurirea și lipirea. Panoul are o densitate comparabilă cu cea din PAL și MDF, rezistența șurubului este bună, iar rezistența ridicată a suprafeței și aderența puternică sunt avantajele. Plăcile pot fi utilizate în interior în multe zone; pentru pereți, podele, tavane și mobilier.

 

Alternativă la PAL, MDF și OSB. Realizat din fluxuri reziduale agricole
Liant biodegradabil
95% material bio, 100% reciclabil. Analiza ciclului de viață viitoare


Clasa tehnică P4, potrivită pentru peretele interior portant
Marcaj CE în conformitate cu standardul armonizat CPR
EN 13986: 2004 + A1: 2015

Adresabilitate nelimitata

Plăcile bio Greenfield sunt excelente pentru prelucrarea manuala. Aceasta înseamnă că panourile pot fi utilizate în mai multe moduri în construcții rezidențiale, construcții de rame din lemn, aplicații prefabricate, industria mobilei și construcții de interior și standuri. Panourile sunt ușor de văzut, măcinat, vopsit și ulei. Inserturile pot fi aplicate în mod obișnuit. Panourile din fibră pot fi utilizate cu ușurință în mobilier.

Granule de sticlă celulară, 100% din sticlă recicaltă - iMaterial
Granule din sticlă celulară pentru izolarea termică a locuinței
Fundație sală de sport din granule de sticlă reciclată
Compactare granule de sticlă celulară pentru construcții

Documentație

Cataloage si certificaridownload