Obtinute din presarea paielor in placi cu grosimi de 40 si 60 de mm, finisate cu un strat de finisaj din hartie similar cu placile de gips carton.

Panourile din paie presate Ekopanely sunt potrivite pentru  toate tipurile de placari: pereti interiori, exteriori, termosistem exterior, placare peste capriori, compartimentari ingterioare fara structura. Se poate aplica direct pe panouri tencuiala exterioara sau glet in functie de destinatie

 

Dimensiuni

Ekopanely 40      800 x 2600-3200 x 40 mm

Ekopanely 60     800 sau 1200 x 2600-3200 x 60 mm

Coef de transfer termic 0,099 W/mK , densitate 380 kg / m3. Produs ecologic si sustenabil. Creează structuri respirabile, permeabile la vapori, bune acumulatoare de caldura, actionand ca un tampon termic Asigura un microclimat interior extrem de sanatos, nu acumuleaza mucegai, igrasie etc. La interior asigura un confort sporit datorita calitatilor izolatoare.

Inlocuiesc cu succes placarile de tipul OSB+polistiren sau OSB+vata bazaltica in cazul termiosistemelor,. Inlocuiesc finisajele interioare de tipul celor de gips carton+vata minerala., sau gips carton + vata bazaltica, gips carton+ polistiren. Inlocuiesc  astereala la zona de  acoperis. Sau altfel spus inlocuiesc scandura, OSB sau placajul care se pune peste capriori. Ideale pentru toate zonele interioare, pereti, compartimentari fara structura , zone mansarda.

Suporta prindere mecanica, se  pot debita cu  scule obisnuite: fierastrau circular de mana.

Ca element de noutate absoluta, se pot folosi la compartimenarile interioare fara a mai fi necesara o structura de rezistenta, executata de obicei din grinzi de lemn sau profile de gips carton. Se pot comanda dimensiuni exacte, lungimi cu cote intre 2600-3200 mm,  care sa elimine complet pierderile  de material de la instalare. Pierderi de material care genereaza pierderi financiare. Scad si costurile aferente manoperei de instalare.

 

Reduc cu pana la 40% costurile lunare de incalzire /racire a casei

     

    Documentatie

    certificaridownload

    download