Documentatie

Cataloage si certificaridownload

Placile din MULTIFIBRE LEMN tip SB  de lemn sunt produse in Polonia in fabrica Fibris , de peste 40 de ani. Firma de traditie cu produse remarcabile. Au un nivel de cost mai mic decat produsele similare fabricate in Germania, care este pricipalul producaor din placi si panouri din MULTIFIBRE LEMN.

Dimensiuni 1200 x 2440/2500/2700 x 9, 12, 15, 19,25  mm. Coeficient de transfer termic 0,042 W/mK , densitate 270 kg / m3. Practic cu un coeficient similar cu al vatei bazaltice, dar cu densitate net superioara. Suporta prindere mecanica.

Produs ideal in cazul structurilor de tip framing: case de lemn si case de metal si toate zonele de acoperis, mansarde si termosistem exterior.

 

 

Sunt pretabile la izolatiile interioare. In cazul placarilor interioare inlocuiesc izolatia interioara executata din polistiren, vata minerala sau vata bazaltica, din spatele placilor de gips carton, din zona intre capriori, izolatia podelelor si tavanelor. Practic sunt un produs multifunctional, pretabil pentru orice tip de izolatie.

Fac parte din categoria PREMIUM a izolatiilor interioare.

In aceeasi categorie gasim si placile din microfibre paie, sau microfibre canepa. Nivel de cost mai mic decat placarile traditionale OSB+vata minerala / vata bazaltica, la acelasi tip de izolatie interioara premium. manopera este simplificata semnificativ.  Produs ecologic si sustenabil. Creează structuri respirabile, permeabile la vapori, bune acumulatoare de caldura, actionand ca un tampon termic.

 

Asigura un microclimat interior extrem de sanatos, nu acumuleaza mucegai, igrasie etc  Imbinarile nut si feder elimina complet puntile termice.

 

La interior se pot gletui direct. Suporta prindere mecanica , se pot tencui direct.

In sectiunea  ACOPERIS o sa gasiti si varianta de  placi  tip  WR, pentru placarea peste capriori cu dimensiunile de 2400 x 580 x 18, 22, 35,52,60 mm. Ideale pentru case pasive si case extrem de  performante termic si fonic. Reduc cu pana la  40%  costurile lunare de incalzire /racire ale casei

 

 

 

Documentatie

Cataloage si certificaridownload