Documentatie

Cataloage si certificaridownload

Cu acest tip de produs din paie, intram in zona produselor ecologice, sustenabile si performante.

La nivel european exista si o puternica asociatie ESBA care grupeaza majoritatea jucatorilor din industria cosntructiilor din paie, si mai ales grupeaza realizarile din acest tip de material.

Intrati pe link pentru a vedea ce frumos, modern si trainic se construieste din Suedia pana in Franta.

Intrati pe link pentru a scapa de eventualele prejudecati si pentru a privii paiele , sau structurile legnocelulozice daca vreti o formulare mai stiintifica, cu foarte multa incredere. https://strawbuilding.eu/

 

Si noi v-am pregatit 4 filme de instalare si testare la foc, ca sa va dam si dimesiunea tehnica a materialelor din placi de microfibre paie. Iti oferim in premiera in Romania, o gama uluitoare de produse din paie, cu adresabilitate de la structura la acoperis, care te ajuta sa construiesti inteligent.

Te invit sa proiectezi si sa construiesti fara osb, polistiren, vata mierala sau bazaltica si fara gips carton. Iti oferim o varianta sigura si accesibila.

Nu in ultimul rand folosirea paielor, salveaza una dintre cele mai frumoase avutii ale omenirii, padurea.

Produsele din mutifibre de paie sunt intradevar un produs ecologic  revolutionar.

Obtinute din tocarea paielor si conglomerarea produsului in placi de dimensiuni apreciabile, potrivite pentru toate tipurile de placari: pereti interiori, exteriori, termosistem exterior, placare peste capriori, izolatii si compartimentari interioare.

 

Dimensiuni 800 x 1200 x 40,60,80,120 mm finisaj tip NUT SI FEDER. Coeficient de transfer termic 0,048 W/mK , densitate 180-240 kg / m3. Practic cu un coeficient similar cu al vatei bazaltice, dar cu densitate net superioara si aditional avantajul incontestabil al imbinarii de tip nut si feder. Suporta prindere mecanica.

Produs ideal in cazul structurilor de tip framing: case de lemn si case de metal.

 

Inlocuiesc cu succes placarile exterioare de tipul OSB+polistiren sau OSB+vata bazaltica. Datorita sistemului NUT SI FEDER de pe cele 4 laturi, se instaleaza foarte usor , fara pierderi de material.  In cazul placarilor interioare inlocuiesc izolatia interioara executata din polistiren, vata minerala sau vata bazaltica, din spatele placilor de gips carton sau din zona intre capriori.

Nivel de cost mai mic decat placarile traditionale OSB+vata minerala / vata bazaltica. Produs ecologic si sustenabil.

Creează structuri respirabile, permeabile la vapori, bune acumulatoare de caldura, actionand ca un tampon termic.Asigura un microclimat interior extrem de sanatos, nu acumuleaza mucegai, igrasie etc  Imbinarile nut si feder elimina complet puntile termice.

La interior se pot gletui direct. Suporta prindere mecanica , se tencuiesc direct.

In sectiunea  ACOPERIS o sa gasiti si varianta de  placi  tip ROOF, pentru placarea peste capriori cu dimensiunile de 2400 x 600 x 40,60,80,120 mm.

Ideale pentru case pasive si case extrem de  performante termic si fonic. Reduc cu pana la  40%  costurile lunare de incalzire /racire ale casei

 

 

 

Documentatie

Cataloage si certificaridownload