Fundatie Structuri

Zidarie Termosistem

Zidarie

Izolatii

Finisaje

Acoperis

Structuri

Termosistem

Izolatii

Finisaje

Acoperis

Noi Suntem IMATERIAL

Materiale 100% ecologice , transformate in sisteme de constructie performante, pentru toate fazele constructive de la fundatie la acoperis. Fabricate in UE si exportate in peste 40 de tari la acelasi standard de calitate.

Daca esti arhitect, constructor sau beneficiar,  te invitam sa devenim parteneri pentru constructii ecologice, accesibile si performante. Acum poti sa construiesti inteligent  f a r a  OSB, polistiren, vata minerala, vata bazaltica,  gips carton,  d o a r  cu materiale inteligente de la IMATERIAL.

Am pregatit un website multifunctional interactiv unde fiecare produs are absolut toate detaliile mentionate: de la descriere la preturi de referinta. Nu lipseste niciun detaliu pentru ca tu sa poti sa proiectezi, construiesti sau renovezi  cu materiale inteligente.

 

De ce IMATERIAL?
Accesibilitate

Materiale 100% ecologice la preturi accesibile. Suntem reprezentati unici, importam si vindem direct fara intermediari. Compara-le cu produsele traditionale: OSB, polististiren, vata bazaltica, gips carton.? Compara real pe tot ciclul de achizitie/instalare/utilizare. Beneficiile noaste sunt evidente: pret importator si distribuitor direct, calitate ecologica, fabricate in UE vandute in peste 40 de tari,  etape si manopere de instalare simplificate, produse fara deprecieri in timp

Ecologie

Materiale pur ecologice, respirabile, durabile, reciclabile. Inlocuiesc cu succes OSB, polistiren, vata minerala, vata bazaltica, gips carton. Fara defecte ascunse, cu un istoric remarcabil in tari ca Suedia, Franta, Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Finlanda, etc. Materiale care se comporta in noile roluri ca si in starea lor naturala. Copaci, canepa, paie, hartie, devin prin tehnologie, izolatia calduroasa a casei, acoperisul trainic, peretii respirabili. Construiesti o data si bine.

Performanta

Materiale pentru case performante energetic,  cu un microclimat sanatos , costuri de intretinere reduse si siguranta in exploatare. Imcomparabil mai sustenabile decat OSB, polistiren, vata minerala, vata bazaltica, gips carton. Si de aceste  criterii  trebuie sa tii cont cand proiectezi si construiesti. Ai nevoie de un parteneriat pe care te poti baza. Materialele ecologice performante, asigura confortul si costuri mici la utilitati, pe toata durata  de viata a constructiei. Platesti putin, pentru un confort maxim.